aboutus

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Κόσμος Hunso
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5million-10million
Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Contact us: carnation@hunsogift.com
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Εμπορική επιχείρηση της Σαγκάη Hunso που ιδρύεται στο έτος 2017 που είναι μια οδήγηση συσκευάζοντας στη Σαγκάη, Κίνα. Είμαστε επαγγελματικοί για να προσαρμόσουμε το κιβώτιο δώρων, την τσάντα δώρων για την ενδυμασία, το δώρο, το καλλυντικό, το λουλούδι, τα κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου για τους άνδρες και τις γυναίκες. Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε όλα τα προϊόντα το υλικό χαρτόνι, το ξύλο, PU και tin.and που θα συνεχίσουμε να είμαστε επαγγελματικότεροι! Χρησιμοποιούμε τον πιό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και τη σταθερή απόδοσή μας. Θα είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής και η καλύτερη επιλογή σας.

 

Παρέχουμε στους πελάτες τα προσιτά, υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Η Αργεντινή, η Αυστραλία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, το Βέλγιο, η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ελβετία, (Ηνωμένο Βασίλειο), το Ισραήλ, η Σιγκαπούρη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες, τα προϊόντα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας και να ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας, για να βοηθήσουμε άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Έχουμε εμμείνει στη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, πραγματικός και πρωτοποριακός, καθαρίζουμε» στην επιχειρησιακή φιλοσοφία, για να παρέχουμε την υψηλή ποιότητα, προϊόντα λογικός-κόστους και η πρώτης τάξεως υπηρεσία στους πελάτες, τη γρήγορη και αρμονική ανάπτυξη, συνεργάζεται ειλικρινά με σας, να ενώσει παραδίδει να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο.

 

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας όπως κατωτέρω:

1. Συσκευάζοντας προμηθευτής υψηλών σημείων

2. Μιας στάσης συσκευάζοντας προμηθευτής

3. COem, ODM και επί παραγγελία υπηρεσίες αποδεκτοί

4. Σχεδιασμός των υπηρεσιών για τη συσκευασία για όλα τα εμπορικά σήματα

5. Ευρέως αναγνωρισμένος και εμπιστευμένος από τους πελάτες

6. Συνεχώς μεταβαλλόμενος και ταιριάξτε με τις τάσεις

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

Για να κρατήσουμε την καλή φήμη μας στην περιοχή, πρέπει πάντα να εστιάσουμε στην ποιότητα με ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης και να επιμείνουμε στην αποστολή μας «ικανοποίηση του πελάτη είμαστε ο στόχος μας».

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για να μας καταστήσει καλύτερους και καλύτερους.

 

 

Ιστορία

Εμπορική επιχείρηση της Σαγκάη Hunso που ιδρύεται στο έτος 2017 που είναι μια οδήγηση συσκευάζοντας στη Σαγκάη, Κίνα. Είμαστε επαγγελματικοί στα κιβώτια, τις τσάντες εγγράφου και τα γυαλιά ηλίου.

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Υπηρεσία

Ελεύθερος χαρακτηρισμός δειγμάτων
Προσφέρουμε σε 12 ώρες τη γρήγορη pre-sales απάντηση και την ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες.


Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
Υιοθετήστε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής και την οργάνωση ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.


1-7 γρήγορη παράδοση ημερών
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.


24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών
Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.


Παρέχει το cOem: προσαρμόστε τα ταυτόχρονα προϊόντα μας σύμφωνα με την απαίτηση των διανομέων, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής, έξω-περίπτωση, λογότυπο των πελατών, βασισμένο στα τρέχοντα προϊόντα μας με τα υπάρχοντα πρότυπα.

 

Συσκευάζοντας προμηθευτής υψηλών σημείων

Μιας στάσης συσκευάζοντας προμηθευτής

Σχεδιασμός των υπηρεσιών για τη συσκευασία για όλα τα εμπορικά σήματα

Ευρέως αναγνωρισμένος και εμπιστευμένος από τους πελάτες

Συνεχώς μεταβαλλόμενος και ταιριάξτε με τις τάσεις

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης των αυτόματων μηχανημάτων και του εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.


Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τη διάφορη κατάρτιση να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.


Στην αρχή του κάθε μήνα, θα θέσουμε στους στόχους και στο σύνολό μας τα βραβεία εκ των προτέρων. Εάν οποιαδήποτε ομάδα επιτυγχάνει τους στόχους τους, μπορούν να απολαύσουν τις ανταμοιβές τους που ανήκει μόνο στο νικητή. Ζωηρόχρωμες υπαίθριες δραστηριότητες. Απολαύστε τη ζωή σας.

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας