Αρχική Σελίδα

Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0PANCIFIC είναι επιχείρηση που καταχώρησε στο Χονγκ Κονγκ, επικεντρώνεται κυρίως στις επαγγελματικές φιλικές προς το περιβάλλον υλικές συσκευασίες υψηλών σημείων παράγοντας και σχεδιάζοντας. Είναι πάντα δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη, που παρέχουν στους πελάτες τη διαφορετική εμπειρία προϊόντων. Γί αυτό, Pancific παρέχει την πλήρως μιας στάσης υπηρεσία, που αρχίζει από την έρευνα, το σχεδιασμό, τη δειγματοληψία και τη μαζική παραγωγή. Από την έναρξή του, Pancific έχει κάνει «μόνο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα» ως αποστολή του.

Η επιχείρηση έχει μια ομάδα της πεπειραμένης Ε&Α, παραγωγής και μάρκετινγκ elites. Με στόχο επαγγελματικές υπηρεσία και ικανοποίηση πελατών, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα. Κάθε προϊόν έχει τρεις ακριβείς ποιοτικές επιθεωρήσεις πριν από την παραγωγή, από τις πρώτες ύλες τελειωμένος - προϊόντα, τα οποία επιλέγονται αρκετές φορές για να ακολουθήσουν την τελευταία τελειότητα. Παρά τις ανάγκες των πελατών στις διαφορετικές χώρες, παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας και άνετες προσαρμοσμένες υπηρεσίες, και το ευνοϊκό ποσοστό του πελάτη είναι περισσότερο από 90%. Τα προϊόντα έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο και συνεχίζουν να ενισχύουν το εμπορικό σήμα της επιχείρησης των πελατών.

Πιστεύουμε ότι οι συσκευασίες θα δώσουν τη πρώτη εντύπωση στους πελάτες, και θα βοηθήσουμε να το καταστήσουμε εντυπωσιακό.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

«Ανακύκλωσης, αποδοτικότητα, όλοι να είστε πράσινος!»

Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δεδομένου ότι PANCIFIC καθιερώθηκε, είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση της ανάπτυξης που μπορεί να είναι βιοδιασπάσιμη και ανακυκλωμένη. Η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι μια νέα μόδα και επιθυμούμε ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να αφήσουμε καθενός στον κόσμο να μας ενώσει και να την απολαύσει. Στο εργοστάσιό μας, είμαστε τώρα

πραγματοποιημένα 99% των υλικών ανακυκλώνονται ή βιοδιασπάσιμος. Θα παράσχουμε τους πελάτες μας επαγγελματικές συμβουλές για να αφήσουμε το συσκευάζοντας κιβώτιο να ξεχωρίσει, αφήστε επίσης περισσότερους ανθρώπους να μας ενώσουν για να προστατεύσει το μόνο σπίτι μας.

 

Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Pancific

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Danyang Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις